Skincare

Huidverbetering & Gelaatsverzorging

Ontdek hier de gelaatsverzorgingen en huidverbeterende behandelingen.

Bij huidverbeterende behandelingen werken we gericht naar het effectief
verbeteren, verjongen en gezonder maken van je huid.
Denk hierbij aan het aanpakken van fijne lijntjes en rimpels, vlekjes, onzuiverheden en acné, gevoeligheden etc…
Het doel is om jouw huid écht te laten stralen.
Deze behandelingen hebben het meeste effect in kuurvorm, naast het gebruik van de juiste thuisproducten. 

Weet je niet wat kiezen of twijfel je of een behandeling geschikt is voor jouw huid, kies dan voor huidverbetering op maat.
Soms is je huid niet geschikt voor een bepaalde behandeling dan wordt samen gekeken voor een passend alternatief. 

Kijk ook even op de pagina huidproblemen onder skincare, 
daar vind je de behandelingen terug die in aanmerking komen voor je huidtype.

Huidscan

Tijdens een meet intake kijken we samen wat je wensen zijn en welke behandeling of kuur het meest geschikt is. We starten met een uitgebreid intake gesprek omtrent je huidige skincare routine en levensstijl. Daarna volgt een huidanalyse skinscan en op basis hiervan wordt een behandeling besproken en vrijblijvend product advies gegeven.

Tijdens een meet & treat  starten we met een intake en huidscan en wordt een behandeling gegeven afgestemd op je huidtype of huidprobleem. De huidscan is dus als extra bij een behandeling.

Er worden verschillende foto’s gemaakt om zo de conditie van de huid en eventuele toekomstige huidaandoeningen, nog voor ze zichtbaar zijn te detecteren.  De huidscan analyseert de diepere huidlagen.

Wat is zichtbaar op de huidscan?
gevoeligheid – ontstekingen – rosacea – oppervlakkige pigmentatie –  hyperpigmentatie / zonneschade – rimpels – poriën – structuur – vocht/ hydratatie – acné – talgafscheiding  …
Hoe de huid er na enkele jaren kan uitzien mits geen goede behandeling

Belangrijk!
Om een zo goed mogelijk beeld te hebben is het aangeraden om de huid twee uur op voorhand te reinigen en geen verzorging of make-up aan te doen

Prijs:

Meet: intake en huidscan
35 euro
* Gratis bij aankoop van minimum 75 euro aan producten.

 

Meet en treat: intake en huidscan als extra bij een behandeling:
Kies uit het onlinesysteem eerst je behandeling en voeg daarna als extra de huidscan toe
of vermeld dit bij het maken van je  afspraak.

25 euro
*Nu gratis bij  een huidverbeterende behandeling. 

 

Jeugdverzorging

Deze behandeling is gericht op de noden van de tienerhuid (12 tot 17 jaar)
Bij huidproblemen, zie ook Dr Platon

Prijs: 45 euro voor 40 min

Klassieke verzorging en verzorging met extra massage

Gelaatsbehandeling 

*dubbele reiniging *scrub *bijwerken wenkbrauwen *verwijderen onzuiverheden *massage *masker *aangepaste verzorging

Prijs: 70 euro voor ca 60 min

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔

 

Gelaatsbehandeling met extra Japanse gezichtsmassage

*dubbele reiniging *scrub *bijwerken wenkbrauwen *verwijderen onzuiverheden * Japanse gezichtsmassage  *masker  *aangepaste verzorging

Japanse gezichtsmassage is geïnspireerd door de traditionele massage die acupunctuurpunten in het gezicht en de hoofdhuid stimuleert. Deze massage vermindert stress, verbetert de huid en bevordert de algehele gezondheid. Door de gezichtszenuwen te optimaliseren zorgt die  voor een betere toevoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen en versterkt het de gezichtsspieren, wat het verouderingsproces vertraagt. De massage verbetert de bloedcirculatie, verwijdert toxines en omvat technieken voor het hoofd, de nek en het gezicht, inclusief drukpunt- en lymfedrainagetechnieken. Deze stimuleert ook de algehele energiecirculatie, wat zorgt voor een stevige, heldere en frisse huid en een ontspannend effect. 

Prijs: 95 euro voor ca 80 min

Dr Platon

Cold Plasma Energie is een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering en wordt al vele jaren succesvol gebruikt. Tijdens een behandeling word de huid gesteriliseerd, bacteriën, schimmels en schadelijke micro-organismen welke irritaties of huidontstekingen als acne & rosacea veroorzaken worden gedood.  Tevens vindt er regeneratie in de huid plaats.

Cold Plasma stimuleert de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur. Deze bestanddelen zijn van essentieel belang voor de elasticiteit, stevigheid en hydratatie van de huid. Cold Plasma bevordert ook wondgenezing, littekenvermindering en huidverjonging. Cold Plasma vermindert ook de overproductie van melanine in de huid, wat de oorzaak is van pigmentvlekken, donkere vlekken en een onregelmatige huidskleur en teint.

Bij Cold plasma gebeurt dit door middel van het creëren van een elektromagnetisch veld waardoor O2 (zuurstof) en CO2 (stikstof) uit de lucht geïoniseerd wordt waardoor ozon en plasma ontstaan.

Cold plasma is niet thermisch, wat wil zeggen dat het de huid niet beschadigd of verbrand.

Dr Platon kan ingezet worden bij:

PSORIASIS
Cold Plasma verlicht de jeuk en schilfering van de psoriasis plekken en versnelt het vernieuwings- en helingsproces van de huid. Het verbetert het immuunsysteem waardoor de kans op inflammatie vermindert en triggers afnemen.

ECZEEM
Verlichting voor de problematische, geïrriteerde huid:
De oxidatieve stress van het koud, atmosferische plasma heeft een sterke anti-oxidatieve werking op ons immuunsysteem.
Het reduceert het voorkomen van atopische dermatitis, eczeem, seborroïsch eczeem. (Terugdringen van een ontstoken, geïrriteerde, uitgedroogde en ruwe huid.)

ROSACEA
Cold Plasma vermindert het stekende en brandende gevoel. Het reduceert zichtbaar de roodheid en versterkt de huidbarrière, waardoor de huid minder gevoelig is voor invloeden van buitenaf.

ANTI-AGEING
Cold Plasma verbetert de huidstructuur, reduceert fijne lijntjes, verslapping en futloosheid van de huid. De huid krijgt een natuurlijke ‘glow’ en gaat er weer jeugdiger uitzien. Het verbetert de elasticiteit, stevigheid en hydratatie in de huid. Kortom een mooie boost voor je huid.

VERHELDEREN of DEPIGMENTATIE
Cold Plasma verheldert de huid en reguleert oppervlakkige pigmentatie, donkere vlekken en een onregelmatige huidskleur. Het verbetert tevens de glans en helderheid van de huid.

ACNE
Cold Plasma reduceert inflammatie, roodheid, zwellingen en ontstekingen van acne en voorkomt de vorming van nieuwe beschadigingen. De plasma doodt 99% van de bacteriën die acne veroorzaakt en reguleert de talgproductie in de poriën.

Bij huidproblemen is de dagen na de behandeling het effect goed waarneembaar. Bij acné, rosacea, psoriasis of eczeem zal een kuur noodzakelijk zijn. Afhankelijk van het probleem is dit meestal 4 tot 6 keer, 1 x per week.  Daarna is zoals bij alle behandelingen een onderhoudsbeurt voldoende.

Bij anti-ageing duurt het effect iets langer omdat het collageen, hyaluron en elastine de tijd nodig hebben om te groeien. De huid zal echter na de behandeling er glanzend en fris uitzien. Ook hier is een kuurvorm aangewezen om de huid te verstevigen, lijntjes en rimpeltjes te verminderen.  

Werkstoffen dringen tot minimaal tot 25% beter in de diepere lagen van de huid.
Daarom geeft Dr Platon in combinatie met een andere huidverbeterende behandeling een nog beter resultaat.

Prijs:

Basis (droge/ gevoelige/ rosacea/acné…)
Reinigen
Dr Platon
35 euro

 

Light (droge/ gevoelige/ rosacea/acné…)
Reinigen
Dr Platon
Customed gepersonaliseerd masker met nano
60 euro (verwijderen meerdere comedonen +10 euro)

 

Sensitive (droge/ gevoelige/ rosacea/acné…)
Reinigen
Dr Platon
peeling
Customed gepersonaliseerd masker
Helight Pro rood licht therapie
90 euro

 

Anti- Ageing
Reinigen
Dr Platon
Carboxy
Vtox liftend masker
Helight Pro rood licht therapie
120 euro

 

Pigmentatie
Reinigen
Dr Platon
Green Peel
Masker
Helight Pro rood licht therapie
105 euro

Buccal face lift massage

Stijve spieren in het gelaat kunnen zorgen voor blokkades in je bloedcirculatie en lymfatische systeem. Het weefsel ontvangt niet genoeg zuurstof  waardoor er blokkades ontstaan. Ook oxidatieve stress breekt collageen af. Collageen en elastine zorgt voor stevigheid en soepelheid van de huid.Deze processen houden we tegen door de buccalmassage. Dit is een total workout voor spieren in het gezicht en een verbetering voor je huid.  Deze massage concentreert zich op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees. Het gezicht wordt van binnenuit gevormd en zachter gemaakt. Ideaal ook voor jongere huidjes die hun jeugdigheid zo lang mogelijk willen bewaren.  

De buccal wordt gecombineerd met een cosmetische bindweefselmassage en is een perfecte anti-aging of huidverbeterende behandeling die voor een flinke boost zorgt.
Er is steeds een reiniging van het gezicht en verzorgend serum inbegrepen. 

Prijs: 40 euro

Dermaplaning DermaPlane Pro


Keita is een dermaplanePro gecertificeerd schoonheidsspecialiste. 

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende,
frisse huid.
De behandeling wordt uitgevoerd met een speciaal wegwerp steriel mesje die de donshaartjes en dode huidcellen als het ware schrapend over de huid verwijderd.
Gedurende het jaar wordt de hoornlaag dikker, krijgt de huid meer onzuiverheden, ontstekingen en ongewenste donsharen.  
Hierdoor kan deze er grauw en vaal gaan uit zien, zich minder goed vernieuwen en minder goed werkstoffen tot zich nemen.
De huid die behandeld is met dermaplaning neemt meer huidverbeterende werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is.
Dermaplaning is geheel pijnloos en de kans op huidirritatie is minimaal en wordt eveneens als een heel ontspannende behandeling ervaren. Zorgt voor een instant mooie GLOW.

De haren groeien niet stugger terug omdat het de donshaartjes (velussharen) zijn die worden verwijderd.
Terminale haren worden eerst met een pincet verwijderd.  Ook hoef je niet ban
g te zijn dat je donsharen veranderen in donkere, dikke haren. Want enkel hormonen en medicijnen kunnen de haarstructuur veranderen.

Bij een dermaplane behandeling wordt de huid vooraf gereinigd, met  AHA/BHA skin prep solution ontvet en afgesloten met een enzympeeling, zodat alle dode huidcellen na afloop volledig zijn verwijderd.
Vervolgens kan men in overleg kiezen uit een aanvullende behandeling.

Basis dermaplaning 
Oppervlakte reiniging
AHA/BHA reiniging ter voorbereiding
Voedende dermaplane olie
Dermaplaning van gelaat en hals
Enzymen peeling NuPeel
Verzorgend serum
Dag- / nachtcrème
SPF bescherming

Prijs: 75 euro

Basis dermaplaning + met bindweefselmassage  
85 euro

Basis dermaplaning + vliesmasker of Customedmasker
85 euro

Basis dermaplaning + met bindweefselmassage + vliesmasker of Customedmasker
95 euro

Basis dermaplaning + nanoneedling + vliesmasker 
110 euro

Basis dermaplaning + peeling + vliesmasker 
105 euro

Basis dermaplaning + carboxy Co2 of hydradermabrasie + masker
110 euro 

Basis dermaplaning + hydradermabrasie + carboxy Co2  + masker
135 euro

Carboxy CO 2 zuurstof behandeling

Topische carboxytherapie is een cosmetische/medische/dermatologische procedure, waarbij koolstofdioxide (CO2) gel plaatselijk op de huid wordt aangebracht. Hierna wordt de gel dmv een masker de huid in gebracht. Het wordt gebruikt voor verschillende dermatologische en cosmetische doeleinden. Hierdoor bekom je een diepe hydratatie. De bloed- en lymfecirculatie wordt extra geactiveerd. Donkere kringen rond de ogen, vale huid wordt aanzienlijk verminderd. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, gezonder, minder gelijnd en soepel uit. Ook effectief bij kneuzingen, zwellingen en acnebehandeling. Deze behandeling is absoluut veilig, ook tijdens de zwangerschap.

Het beste resultaat worden bekomen door 1 behandeling per week toe te passen gedurende 4 weken. Nadien kan het resultaat behouden worden met 1 behandeling om de 4 weken.

Prijs: 80 euro + GRATIS  led therapie

Kijk zeker ook eens bij de extra’s als mooie aanvulling. vb:
hydradermabrasie
bindweefstelmassage
buccalmassage
nanoneedling 
oogcontour
V-lift
peeling
dermaplaning (zie rubriek dermaplaning)

 

Je kan deze in het boekingsysteem als extra bij je behandeling voegen. 
Wil je graag nog een aanvullende behandeling maar je weet niet wat,
kies dan blanco extra in het boekingssysteem. 

 

Peeling


Peeling (ook wel exfoliatie genoemd) is een techniek, waarbij de oppervlakkige/ dode huicellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen.

Er wordt gebruik gemaakt van het natuurlijke wondgenezingsproces en een nieuwe huid wordt gevormd. De dode huid wordt afgestoten en een nieuwe huid verschijnt.

Glycol Peeling: is een intensieve huidbehandeling die je huid een intensieve oppepper en reiniging geeft. Hierbij wordt de huid gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken en is de behandeling erg geschikt voor huidproblemen als acné, littekens, pigmentvlekken en fijne rimpels. Ook bij een algeheel verouderde of verslapte huid

Brightning peeling met 40% melkzuur: een peeling waarvan bekend is dat deze de huidskleur effectief verheldert en lichter maakt en helpt de poriën te verfijnen en fijne lijntjes glad te strijken.

Peeling smooth: is bedoeld voor de acne-gevoelige. Het richt zich op bacteriën, en donkere vlekken.

Blue peeling: bevat glycolzuur, melkzuur, wijnsteenzuur, citroenzuur en salicylzuur. Deze gecombineerde ingrediënten kunnen de huid exfoliëren, hydrateren, acné, rimpels en fijne lijntjes in één behandelen. Ideaal als voorbehandeling bij verwijderen van comedonen.

Couperose/ Rosacea: is bedoeld voor zichtbare tekenen van couperose, rosacea en verkleuringen in het gezicht. 

Prijs: 70 euro + GRATIS  led therapie 

Als extra bij een behandeling:
Mela- pro Spot Peel:
Een spot peeling is een combinatie van extreem werkbare zuren, bedoeld om een kleiner, gericht gebied aan te stippen- te behandelen. Prijs 20 euro

 

Kijk zeker ook eens bij de extra’s als mooie aanvulling. vb :
nanoneedling 

oogcontour
V-lift

dermaplaning (zie rubriek dermaplaning)

Je kan deze in het boekingsysteem als extra bij je behandeling voegen.
Wil je graag nog een aanvullende behandeling maar je weet niet wat,
kies dan blanco extra in het boekingssysteem. 

Micro of Nano needling

Microneedling  versus  Nanoneedling

Microneedling is een procedure die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuwe collageen- en elastinevezels. Met een speciaal apparaat en fijne naaldjes wordt gecontroleerd miniscule kanaaltjes in de huid gemaakt en zo kan het serum met actieve ingrediënten beter worden opgenomen.  Een serum wordt gekozen naargelang het huidtype of probleem. 

Door de aanmaak van collageen en elastine wordt de huidstructuur strakker, gladder en steviger.
De aanmaak gaat nog een ganse tijd na het needlen door.   
De structuur van de poriën verfijnt, rimpels en lijntjes worden minder zichtbaar.

Bij nanoneedling worden zelfde problemen aangepakt als bij de needling. Het verschil bij deze behandeling is dat deze naaldjes dunner zijn en de kanaaltjes minder diep zijn. Zo wordt pijnloos meer op celvernieuwing gewerkt en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Je krijgt als het ware onmiddellijk een prachtige glow.

Nanoneedling kan wekelijks, terwijl microneedling ,afhankelijk van het huidprobleem, maar om de paar weken kan gedaan worden.

Afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat wordt aanbevolen om deze behandeling in kuurvorm te doen met aangepaste producten.

Vooraf wordt de huid eerst voorbereid met een peeling.
Heb je diepe lijnen of rimpels of diepe acnélittekens of meer hyperpigmentatie dan is microneedling meer aanbevolen.

Prijs microneedling: 110 euro   + GRATIS led therapie 
Prijs nano needling:  85 euro   + GRATIS led therapie 

Hydra dermabrasie


Aqua dermabrasie is een diepgaande behandeling die de huid intens gaat opfrissen en verzorgen.
De behandeling is pijnloos en de huid ziet er weer onmiddellijk fris, stralend en gezond uit.

* Dieptereiniging & Extractie: Door de vacuüm zuigende werking van de machine, wordt door middel van AHA, BHA- vloeistoffen de huid diep gereinigd en vindt de extractie van sebum/talg, comedonen plaats. De poriën worden diep gereinigd.

* Exfoliatie & Peeling: Dode huidcellen op de opperhuid worden verwijderd en afgevoerd in de speciale container.

* Hydratatie & Kalmerende functie:  Een betere doorbloeding van de huid en zorgt ervoor, dat de huid minder vocht verliest, waardoor deze beter gehydrateerd blijft. Daarnaast kalmeert de behandeling de huid en brengt deze tot rust.

* Insluizen/ Voeden: Serums en actieve werkstoffen worden ingesluisd. Door de verbeterde doorbloeding worden werkstoffen tot 80% beter opgenomen in de huid.

Prijs: 80 euro

 

Kijk zeker ook eens bij de extra’s als mooie aanvulling.  vb
carboxyco2
bindweefstelmassage
buccalmassage
nanoneedling 
oogcontour
V-lift
peeling
dermaplaning (zie rubriek dermaplaning)

Je kan deze in het boekingsysteem als extra bij je behandeling voegen.
Wil je graag nog een aanvullende behandeling maar je weet niet wat,
kies dan blanco extra in het boekingssysteem. 

Green Sea Peel


Huidvernieuwing van binnenuit.
Een greenpeel is een natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren maar een mix van zeewier en algen enz die op de huid worden aangebracht.
De peeling dringt diep door in de huid om daar de bloedcirculatie en de aanmaak van nieuwe huidcellen te bevorderen waardoor deze zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat.

In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.
Doorgaans duurt het proces van huidvernieuwing 28 tot 30 dagen. Met behulp van een kruidenpeeling versnel je dit proces tot slechts 10 dagen.
De opperhuid vernieuwt zich dus sneller, waardoor je steeds een frisse en stralende huid hebt. 
Een éénmalige behandeling zal de dode huidcellen verwijderen en zeker een boost geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. 
Wil je huidproblemen oplossen dan zijn meerdere beurten in kuur aangeraden.

Prijs: 85 euro  + GRATIS  led therapie 
 

PD-13 therapie bij acné en rosacea


Een medicijn vrije behandeling die de activiteit van de talgklieren verminderd.  
Alsook vermindert het de propioni bacterie acnes die verantwoordelijk is voor acné
en de demodex mijt die een belangrijke rol speelt bij het ontstaan van rosacea.

PD-13 is een product op basis van methylaminolevulinaat HCl dat werkt en wordt
geactiveerd door de kracht van rood Ledlicht (fotolichttherapie).

Het kan matige tot ernstige acne, actinische keratose, rosacea en andere huidgroei behandelen, zelfs op de hoofdhuid.

Prijs: 95 euro

Huidflora herstellen

Waarschijnlijk heb je al gehoord van pré en probiotica en denk je onmiddellijk aan de darmen.
Maar wist je dat ook op onze huid talrijke micro- organismes aanwezig zijn die het microbioom vormen?
Deze leven samen met goede bacteriën van nature op de huid en worden residente bacteriën genoemd.
Het microbioom kan uit balans geraken door vb veelvuldig wassen, verkeerde verzorging, te agressieve producten,
Uv- stralen, medicatie enz dan kan dit de huid belasten en verzwakken. Wanneer het microbioom in disbalans is kunnen
tijdelijke bacteriën de huid als het ware aanvallen zodat de residente zich onvoldoende kunnen beschermen. 
Huidproblemen als acné, rosacea, eczeem, puistjes, vroegtijdige veroudering enz… treden dan op.
Mensen met een vette huid maken veel gebruik van te agressieve reinigingen waardoor ook het microbioom verzwakt.

Deze behandeling is bedoeld om het microbioom weer aan te vullen.
Aangewezen bij veeleisende, gevoelige, overactieve, allergische huid die gevoelige is voor ernstige droogte.

Net zoals bij alle behandelingen is het is aan te raden om aangepaste verzorging te gebruiken.
Aan deze behandeling gaat een peeling vooraf.

Prijs met peeling : 89 euro

Growth factor technology


Bij deze behandeling worden verschillende groeifactoren gebruikt die een invloed hebben op de celdeling.
Dit proces speelt een belangrijke rol bij huidverjongende behandelingen.
Ze stimuleren de productie van collageen, elastine en collageen. Wat dus zeer belanrijk is bij anti-aing.
In de medische wereld worden EGF groeifactoren gebruikt voor snellere wondgenezing.
Daarom is deze behandeling uiterst geschikt voor een beschadigde huid, vooral na intensieve
huidverbeterende behandelingen. Groeifactoren kunnen ook worden ingezet bij acnélittekens,
verminderen van onstekingen en cystes. Of voor de ouder wordende huid die met verlies van
stevigheid en elasticiteit te maken heeft.

Prijs met peeling: 90 euro.
Prijs met peeling en microneedling: 114 euro

 

Botox like liftology

Deze behandeling is het meeste geschikt voor de ouder wordende huid met zichtbare tekenen van huidveroudering.
Hij pakt verslapping aan en maakt lijntjes zachter door de hoge concentratie aan actieve werkstoffen.
Het gipsmasker zorgt voor extra versteviging. Onder het masker wordt een lipmasker aangebracht.
Deze behandeling kan als oppepper éénmalig maar is zoals alle huidverbeterende behandelingen
het effectiefst in kuurvorm. Aan de behandeling gaat een peeling vooraf.

Prijs met peeling: 94 euro.
Prijs met peeling en microneedling: 118 euro

Helight Pro rood licht led therapie


Wat doet Led therapie met uw huid?
De Helight Pro is de nieuwste techniek van ledtherapie met krachtig rood licht. Rood licht dringt dieper in dan andere vormen van licht zoals UV of de langere infrarood golflengten.
Dit betekent dat het rode licht de diepere lichaamsweefsels kan bereiken.

Het effect van LED lichttherapie wordt fotobiomodulatie genoemd.
Je kunt dit het best vergelijken met de fotosynthese van planten, zonder het zonlicht kunnen planten niet groeien en herstellen.  Bij de mens is het ook zo, zonlicht zorgt voor aanmaak van belangrijke vitaminen en energie.
Helight pro geeft een stoot energie aan onze cellen.
Je lichaam gaat zelfs vit D aanmaken.
Je huid herstelt zich beter en het licht is een grote hulp bij de stimulatie van nieuw collageen, elastine en hyaluron.

De Heilght Pro is door een neurowetenschapper ontworpen en in diverse ziekenhuizen ingezet.

Voor wie is ledtherapie geschikt?

– egalere huid
– verminderen van lijntjes
– beter herstel na een intensievere gezichtsbehandeling
– betere hydratatie
– stimuleert productie melatonine
– doorbloedingsverbetering
– afname pijn (chronisch en acuut)
– fibromyalgieklachten
– gewricht- en spierpijn
– verzuring in spieren
– hernia/rugklachten of hoofd nek schouderklachten 
– mentale problemen bij o.a. burn-out/ depressie 
– klachten van allergieën 
– eczeem & psoriasis 
– aanmaak vit D
– winterdip

Prijs:  25 euro  
Als extra bij een behandeling:  20 euro
**In sommige huidverbeterende behandelingen is de helight pro momenteel inbegrepen. 

EXTRA's bij een behandeling

Voor een beter resultaat kan je bij een behandeling  volgende extra’s bijboeken.
(Bij sommige behandelingen zijn er extra’s inbeprepen.)

_______________________________________________________________________________

*Huidscan : 25 euro (nu gratis bij een behandeling)

*V-lift masker
: extra liftend masker, fijne lijntjes, zuivert en verkleint poriën: 20 euro

*Dr Platon: 20 euro

*Nanoneedling : 25 euro

*Led therapie : 20 euro

*Quick make-up na een gezichtsverzorging : 20 euro

*Melanospot Peeling of peeling : 20 euro

*Extra bindweefsel massage gezicht :
10 euro voor 10 min

*Buccalmassage of Japanse gezichtsmassage: 25 euro 

*Hydradermabrasie: 25 euro

*Carboxy Co2: 25 euro

*Dermaplaning bij andere behandelingen: 40 euro 

*Oogcontour behandeling:
Helpt het verminderen van walletjes, kringen, donkere verkleuringen en kraaienpootjes
Deze behandeling is zeker een oppepper voor vermoeide ogen.
25 euro

*Epilatie/ Pincet/ wax
wenkbrauwen: 11 euro
bovenlip: 9euro

Gelieve er rekening mee te houden dat niet alle extra’s mogelijk zijn na een huidverbeterende behandeling!!!!